Mijn favorieten

Samenwerkingspartners

DVC Rentmeesters werkt nauw samen met de beste adviseurs op het gebied van erfgoed, bouwkunde, ruimtelijke ordening, vastgoedrekenen, ontwerp-, juridisch-, of fiscaal gebied. Door op deze manier de krachten te bundelen, kunnen we antwoord geven op al uw vragen en kunnen we nog meer uiteenlopende en uitstekende diensten aanbieden.

Waar voelt u zich het meeste thuis?


 
Redres de Erfgoedexpert

Bent u op zoek naar een bijzonder (monumentaal) object dat nèt even anders is dan de rest? Dan bent u bij Redres de Erfgoedexpert aan het juiste adres. Redres is gespecialiseerd in bijzondere, vaak monumentale woonobjecten zoals bijvoorbeeld NSW-landgoederen, kastelen, kerken, kloosters, boerderijen, schoolgebouwen, industrieel erfgoed, watertorens, molens en nog veel meer. Redres werkt in heel Nederland. Oude gebouwen zijn per definitie uniek, niet zelden oud en vaak toe aan herbestemming of herontwikkeling, een liefdevolle restauratie of grondige verbouwing. Hierdoor is het vinden of aankopen van erfgoed vaak vele malen ingewikkelder dan het kopen van bijvoorbeeld nieuwbouw. Klik hier voor meer informatie over Redres. 

Van Draeckeburgh Subsidies Financieringen

Van Draeckeburgh is gespecialiseerd in subsidie voor duurzaam bouwen, technische innovatie en monumentenzorg. We kennen de regels, de processen en de mensen. Wij zorgen dat de regelingen optimaal worden benut, u profiteert van maximaal financieel voordeel voor uw project. Met onze kennis en specialisatie maximaliseren wij de slagingskans van een aanvraag. Gemiddeld behalen wij 25% meer subsidievoordeel uit aanvragen. Binnen het subsidiebeheer neemt Van Draeckeburgh de verantwoordelijkheid voor het volledige aanvraagproces. Wij nemen u bijna al het werk rondom het aanvraag- en verantwoordingsproces uit handen. We kennen onze kracht, dus werken we op basis van no cure, no pay. Alleen bij toekenning van subsidie worden kosten in rekening gebracht. Zo loopt u geen financieel risico, u kunt er alleen maar op vooruit gaan. Kijk hier voor meer informatie over Van Draeckeburgh. 

Joan van der Hurk Bouwkundig Advies & Restauratie

Verzorgt de inventarisatie van restauratiewerkzaamheden voor monumenten, voorziet die van een degelijk bouwkundig advies en een heldere calculatie. Van den Hurk heeft met ruim 10 jaar ervaring in het vakgebied grote bouwkundige en financiële expertise opgebouwd. Hij werkte aan uiteenlopende restauratieprojecten, van kleinschalige tot zeer omvangrijke waaronder ook het bouwkundig beheer van de Sint Jan in ’s-Hertogenbosch. Kijk hier voor meer informatie over Joan van den Hurk. Een gedreven vakman die passie voor erfgoed combineert met een heldere, klantgerichte aanpak.

 

Stichting Erfgoed Autoriteit Nederland (SEAN)

Voor complexe herbestemmingsopgaven is kennis vereist van diverse kennisdomeinen. Bijvoorbeeld op het gebied van ruimtelijke ordening, het wijzigen van bestemmingsplannen, het analyseren van waardeontwikkeling en vastgoedrekenen op het gebied van erfgoed. Stichting Erfgoedautoriteit Nederland bestaat uit een aantal gelieerde experts op verschillende kennisgebieden.